låt mig ta dig ut till rissne, baby


fan what's up livet?

jag går på globala i tre år. vår årskull höjer intagningspoängen med 170 p. jag skriker lite på allt som är dåligt och orättvist och INTE OKEJ varje eftermiddag i lärarrummet och skapar en bättre skola.

trots det fick vi släpa oss omkring med de sämsta datorerna sedan kristi födelse i tre år. sista året var min dator inte bara en livsfara (då hela locket spruckit och det stack ut tiotusen electric devices) utan dessutom jävligt irriterande (då man inte kunde koppla ur laddaren utan att batteriet dog).

och i måndags börjar bror min på samma skola. och då får han ett äpple. bara i handen sådär. heihei nya samhället. varför glömde du mig?

men misströsta icke! jag ser fortfarande en möjlighet att stjäla denna gudagåva till oss dödliga jävlar! det firar vi med några fler bilder på mig i photo booth.

flörtar lite

"vill du ligga?"

fick hångla

upptäckte dålig genitalhygien

gick hem och posade som kenza istället

sun in the sky, you know how I feel

herre min gud. trodde jag skulle avlida likt en gammal tant på ett vårdboende när jag vaknade imorse. ni vet, den där känslan när organen håller på att sluta fungera. typ.

sittandes på roslagskuken rinner det sakta någon form av slem ur min munhåla när jag sover. med sprängade huvudvärk kravlar jag mig fram mot café MUMMA. köper en äcklig mack-jävel. ångrar mig efteråt. tänker att jag inte vet om jag fryser eller svettas. obehag känner jag i alla fall.

och så kommer bilen med min lilla tjej i. och hon är så förväntansfull och glad! skiner upp likt en liten solstråle i roslags näsbys gråa dis. tänk att hon ska få gå till tandläkaren! vilket fantastiskt äventyr!


på några minuter är mitt humör helt förändrat. vill bara skriva ett litet gayish inlägg om hur tacksam jag är att jag hamnat på just den arbetsplatsen som jag är på nu. det ger mig positiv energi och så otroligt mycket glädje. tack tack tack.

så.


här efter utlovas ett roligt inlägg för att kompensera bögerierna.
puss hei.
/agg


the lack of sleep makes me disresponsible


(idkar kärlek till min man. sandra är fotografen än en gång)

calle ringer mig från danmark med ett gäng promille alkohol i blodet.

calle: alltså vi är i det sjukaste området i köpenhamn.
jag: jaså?
calle: ja! det finns bara asbisarra porrbutiker och strippklubbar här.
jag: auuuuu!
calle: ja, och alla de andra peppar sönder på att gå på strippklubb. till och med brudarna.
jag: soft juh.
calle: ja, men jag tycker mest att det är sorgligt. kommer nog vara jävligt obekvämt att vistas där.
jag: nej, men klart som fan du ska gå! i alla tv-serier är det ju sjukt avdramatiserat att gå på strippklubb. så varför inte? KÖR BAH KÖR.
calle: ja, men det är ju egentligen hemskt. hela den branschen likzåm.
jag: nej men göööööör det bara!!!!
calle: ja jo. jag bangar nog mest för att det är dyrt.
jag: men det är värt det!!!
calle: ja men okej. det blir nog så. om de andra går, så måste väl jag.
jag: JAAAAA!!! JIPPIE!

det finns 2 komiska saker kring det här samtalet som är värda att kommentera.

1. varför är jag en så god flickvän?
2. varför är jag en så dålig feminist?


stöd vårt arbete i centrala vallentuna

alltså. nu får jag fan ge mig.

min kropp och framför allt mit psyke mår riktigt jävla baiz av att vara vaken så här sent. konsekvenserna är oerhörda. känslor blommar upp var och när som helst i mitt hjärta vilket gör den trötta mig högst odräglig. världen blir en sämre plats när jag sover för lite. detta måste få ett slut. vi måste ena oss för en åtgärd, kära läsare.

så låt oss nu knyta våra nävar och gemensamt skrika/ringa/kommentera/skriva på min wall/smsa/sjunga:



tack för ert stöd. det är livsavgörande för denna människa som just DU kan vara med och rädda.


jag bah, å han bah, vi bah och dom bah fatta ingenting

heeeeeeeeeei bloggen, läget då?

idag mår jag fint. igår mådde jag mindre fint.

efter en fredagkväll med parkhäng, världens bästa systrar, öl, mosebacke och GREGA var jag rätt mör när jag klev på nattbuss sexhundrakuki mot vallentuna (rosengården) för att låta mitt nylle vila. på vägen genom centrum hem till min enkla källarvåning var fokus riktat mot planering. hur ska jag överleva morgondagen, nu när klockan är 03.00, och jag ska upp vid 08.00 för en arbetsdag?

vid 08.00 ringde alarmet. kära bloggläsare, jag kan med hela mitt samvete bekänna - hade jag varit en rockstar hade jag inte skrivit en låt om den här dagen. mobilen skriker "GOOOOOOD MORNING VIETNAAAAAAAAAAAAAAAAM" och efter en lång kamp med snoozen (där jag ropat "fuck you robbie - jag har ingen lust" högt) kliver jag upp. likt en halvapa/halvmänniska försöker jag förstå vem jag är framför spegeln i cirka en kvart innan jag förstår att det enda jag hinner är borsta tänderna och hetsdricka en red bull sugar free + svälja en huvudvärkstablett innan jag måste ta största djurlöpet till roslagskuken.

dagen är ännu ett stort vakuum i mitt liv. vad hände? vart var jag? samtidigt sjunger krune att hela världen är så underbar. kul för honom.


(MODE I FREDAGS)


(MODE I LÖRDAGS)


hon gör vad hon vill och lite till, s-s-s-smack


(älskar hjälpsamma grahlen som räcker tändaren till bättre behövande)



det här är jag och min vän felicia. a.k.a. fillan. a.k.a. fellow maniac.

jag och fillan har länge drömt om en rad olika saker. festivaler, mer sol, ekologiskt jordbruksarbete i belize, mer ligga, feta kvällar på babasonic också så klart det mest återkommande som denna låt talar om (möjligtvis ur ett mer kvinnligt heterosexuellt perspektiv).

självklart drömmer vi även om sånt där "viktigt", som att kanske en dag bli, hör och häpna, VUXEN och flytta hemifrån. eller ja, stryk vuxen. men att få en egen bostad hurrar vi båda högt för. och tänka sig!!! det har hänt. om en och en halv vecka lite drygt flyttar denna underbara människa ifrån mig upp till ett ställe där hon definitivt inte får mer SOL iallafall.

hahahah. ÄGD.

till umeå ska hon i alla fall för att studera sociologi i TRE (!) hela år. åh det känns så helvetisk sjukt faktiskt. club master crew hör inte hemma i vildmarken, fellow! fast jag vet att du kommer att ha superduperjäättedunderskoj så jag försöker låta bli att bli missunnsam och bitter.

DU ÄR EN KVINNA AV DEN FAGRARE SORTEN and I love you for ever more.


mumma!

vet ni vad jag gör?

..............
..............
........
....

.....vill ni möjligtvis veta vad jag gör?


JAAAAAAA AAA AA!

bra. joråsatteh. jag äter frukost! är helt övertygad om att detta är en aktivitet som jag inte kommer att klara av imorgon bitti då jag ska övningsköra redan vid 9.30 (!). så med min goda framförhållning tänkte jag att det var lika bra att "passa på". *Lena_44_singel från Vallentuna som just fyndat en blus på KappAhls rea*

till råga på allt var detta en genomgod traditionell svennefrulle. två rostmackor med ost och ett glas juice. (varför höll jag på att skriva "ljus" när jag menade "juice"?)



puss hei
/agg

P.S. den här låten är ju rätt bra. får mig att känna mig liiiiiite mindre vit.


i keep dancing on my own!!!"111!

hei, angelika heter jag och jag är en ganska snygg tjej på nitton och ett halvt jordsnurr. jag är mest glad hela tin, förutom när jag är ledzen. en blogg har ju alla haft, till och med jag. men allt har bara slutat i dödendö-inlägg till slut bara för att det har blivit vinter, kallt och mörkt. för lite så är jag. jävligt ostabil under vinterhalvåret. i år åtgärdar jag det med en helt jävla sjuk resa till central- och sydamerika med min bundsförvant sandra.

jag är lite halvkul ibland. typ såhär.


(jag är hon till höger som speXar ordentligt med händerna)
(hon till vänster är en mormor)
(den som har tagit bilden heter sandra. hon som jag nämnde ovan. ni vet hon som jag ska resa med. hon har en blogg förresten:
semeli)
(härligt med mars-brrrännan förresten)

puss hei
/agg

RSS 2.0