mo mo mo



tja tja bloggen, på västfronten intet nytt...

vill bara meddela att to be famous is so nice.

ni kan kalla mig harpanlegenden


surplar kaffe..

idag är en stor spännande dag för författaren till auuuu. vaknade och var nervös, DET ÄR INTE ALLA DAGAR MAN GÖR DET! berättar mer inom en snar framtid (cliffhanger á la blondinbertil <--- länkar ifall hon behöver lite stöd med läsarstatistiken)...

har för övrigt hamnat i en helt sinnessjuk harpanpsykos. drog mig precis ur spelet efter 30 (!) spelade omgångar. hur kan det göra mitt liv så fulländat? jag förstår inte... hade en HEMSK harpanperiod under gymnasiet. det gick så långt att när jag såg en av harry potter-filmerna på bio så var min spontana tanke att man kanske borde lägga harry på ron eller tvärtom pga deras hårfärger... alltså harpanpsykosen var TOTAL. det värsta med den här historien är inte själva historien i sig, utan att jag faktiskt ser tillbaka på den tiden med glädje! hjälp mig, någon.

yours truly
/harpanlegenden

en bildserie av evig kärlek


HERE COMES JOHNNY (and his crazy mom!)


svår_poetisk_tjej-90. det finns ingen som förstår mig, okej? låt mig bara vara den jag är? mitt liv går i gråskala osv (obs vill gärna ligga med hipsters!!!)


nämen hoppla så full jag blev! allt bah snurrar typ i min skalle???


HU KALLT! inte vinter än va! inte i mitt kök väl?



åh så kär!


det bah REGNAR julklappar, karameller å julekransar! guuuuuuu så tokigt!

nä ni, nu har jag fanimig presterat färdigt för idag. så här många YOUCAM- (observera, ej photo booth pga har bara en liten liten fuldator) bilder har jag då aldrig producerat hittills på en å samma dag. utöver detta har jag tränat till fest hos mange, som tydligen spelades på repeat på SATS st eriksbron idag. INGEN annan låt spelades under hela mitt gympass. det kändes nästan menat, och energin pumpade in i mina biceps!!!!!!!! hah STORBIFFEN, dä ä jah dä!!

har fan INGENTING mer å säga er!
/ tjejen med karaktäristiska ögonbryn:


aggeQ @ twitter, det veet ni?



HAHAHAHA

skulle precis skriva: "här sitter jag å surplar kaffe" när jag insåg hur FRUKTANSVÄRD den här datorns webbkamera är. nåväl. tillbaks på auuuu. måste verkligen ta mig själv i luven (lr va d där gammla personerna typ säger???) å blogga ordentligt. känner ni en för stor avsaknad av auuuu i era liv kan ni ju alltid klicka er in på twitter och börja följa: aggeQ. där snackar vi daglig uppdatering.

annars då? är full. mkt och ofta. ej bra. men ganska så skojz.

i höst ska jag plocka svamp - det är ett som är säkert!!!

nu dör lelle lelle dathorn här. vi hörs imorrn, k? tjarå.

RSS 2.0