pungiz, min vän

som det trogna HANAPEE-fan jag är så har jag införskaffat mig en PUNG!!!!


jak eta pung

appropå min pung så är den införskaffad av en viss anledning. jag är ju känd som en slarver och har åter igen bevisat detta genom att på självaste valdagen slarva bort min plånbok. till saken hör att jag skaffat nytt bankkkort två gånger tidigare sedan juli (däremot var bara en gång mitt fel - mer om det kommer i ett alldeles eget inlägg). och jag säger bara en sak:


ALLA

DESSA

KODER

!!!111!!1!!!!



mumma

hej kära läsare.

dagen till ära har jag:

- klippt mig.
- sovit.
- ätit onyttiga saker.




*sexy pose*


*kekar upp den*


tappade läpparna på första bilden, hahahahahahahaha

<3453633333

min indiska man

i've got i good. i've got it made.

idag har jag lyckats med följande:

1. försova mig
2. spilla ut tio tusen liter mjölk på golvet
3. kleta ner hela micron med havregrynsgröt
4. spilla ut tio tusen liter vatten på en annan del av golvet och DESSUTOM krascha koppen som jag drack ur

men jag har faktiskt gjort lite lite nytta också. vaccinationerna är patch. samtidigt har jag lyssnat galet mycket på denna:

bra skit.


gud nåde dig rasker!



i övrigt har jag nog känt mig såhär mest hela dagen.

vaknade tidigt och såg fram emot en näringsrik frukost. blev istället två asäckliga rasker (för er som inte vet det så är det den något grövre versionen av vanligt rostbröd, vilket även råkar vara min pappas favorit- och standardbröd) med svettig ost och tveksamma tomater.

såg fram emot att cykla jättejättelångt en solig och strålande dag som denna. somnade i soffan efter frukosten framför "gomorron sverige" och vaknade upp till moln och en härlig sprängande huvudvärk.

såg fram emot att gå och handla, och i samma veva få lite frisk luft (hört att det ska hjälpa mot huvudvärk). slutade upp med att jag endast handlade färdigmat (= konsekvensen av att handla med huvudvärk).

utöver detta har jag enbart arbetat (ty hederlig är jag) och kollat på himym med ralphen. längtar något otroligt efter att skaffa en vän att kalla swarley.

alexbögra bög polibögis

men alexandra!!! kommer du ihåg att du och jag har bestämt oss för att flytta till nytorget? jag blir väldigt ledsen om du glömmer bort det när jag är på andra sidan jorden och härjar likt ett djur.

när du och jag flyttar till nytorget ska jag bara äta den här salladen. de åttionio kronorna kan ha varit de mest värda åttionio kronorna jag någonsin spenderat i mitt liv. en investering (vilket för övrigt kanske är det mest överutnyttjade ordet reinfeldts vokabulär, med undantaget för ordet "jobb" då) skulle jag vilja kalla det. i mitt välbefinnande.


observera att detta är en spontant tagen bild, när jag tar första tuggan.

god morgon photo booth



nu har jag vaknat och ätit en energirik frukost. men vad fan. hur ska jag orka ta mig till gymmet?

calle, och hans uttryck för ondskan

alltså helvete. hatar när calle kommer på nya sätt att irritera mig. det här är hans nya grej.


här ser ni mig. misstänksam bakom datorskärmen. jag vet att han ser mig och att han valt ut mig som sitt offer.


med all sin kraft attackerar han mig med sina futtiga biceps (som trots det är ganska kraftfulla) och rycker av ett hårstrå från sitt eget huvud. jag vet vad som väntar och försöker att gömma mitt ansikte


i panik skriker jag på hjälp, men den lyser med sin frånvaro.

 
efter en lång kamp lyckas han få in hårstrået i min käft (åtminstone på min tunga). han griper tag i mina armar så att jag inte kan få bort hårstrået på något vis. jag räcker ut tungan för att minimera risken att svälja hårstrået (fobi!!!!!!11!1!)


jag spottar febrilt för att få ut hårstrået samtidigt som jag försöker bryta mig loss ur djävulens stenhårda grepp!


när ondskans man äntligen släppt mig torkar jag hetsigt av munnen och tungan för att få bort hårstrået. går sedan in i sur-fas. medans calle skrattar belåtet åt sitt lilla lilla prank.


men du calle.... jag har hört att hämnden är ljuv!
MOAHAHAHAHAHA


RSS 2.0